Home esdeveniments JO JET I MARIA RIBOT “sant llorenç”

JO JET I MARIA RIBOT “sant llorenç”

Va de masos!

Els Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any us convidem al nou format “Va de masos!”

Va de masos! és contacte directe amb la natura, amb la pagesia tradicional del nostre poble, és una simbiosi perfecta entre Música, Cultura i Terra. Una oportunitat molt única per assaborir a fons diverses propostes artístiques, a l’hora que ens endinsem en alguns dels racons més desconeguts de la nostra vila.

Jo Jet i Maria Ribot és la proposta musical que posa paraules al sentir del dia a dia. És una proposta amb personalitat pròpia, estètica artística i missatge conscient per ser escoltada i sentida a guitarra, dues veus, i ara també amb l’actitud de la bateria. El tarannà de Jo Jet i Maria Ribot connecta amb altres propostes del país com Maria Arnal i Marcel Bagés o Clara Peya: propostes plenes de contingut transformador i sensibilitat artística fins al més petit detall.

En plena efervescència, Jo Jet i Maria Ribot presenta la gira del seu tercer treball, ‘sant llorenç’, en la que proposen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d’infantesa. Una proposta preestrenada dins la programació oficial del Mercat de Música Viva de Vic 2019.

Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l’essència es porta al directe afegint al duet (guitarra espanyola i veus) la força i l’actitud d’una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). I és aquest instrument convidat el que, mitjançant la il·luminació dinàmica, dissenya i acompanya, en directe, l’espectacle de llums sobre l’escena en un nou format.

Durada del concert: 70’

Jordi Jet Serra Morales, guitarra i veu

Maria Ribot Farrés, veu

Josep Cordobés Miravitlles, bateria

Gaudiu d’aquesta experiència!

The event is finished.

Date

juny 29 2021
Expired!

Time

20:00

Cost

0-14 €

Etiquetes

Aforament limitat

Localització

Calonge i Sant Antoni
Associació dels Festivals de Música de Calonge

Organitzador

Associació dels Festivals de Música de Calonge
Website
https://festivalsdecalonge.cat
QR Code